Koronavirüs ve Ertelemeler Hakkında Kamuoyu Duyurusu
13.03.2020

Koronavirüs ve Ertelemeler Hakkında Kamuoyu Duyurusu

Dünya genelinde yaşanan ve Türkiye’yi de etkileyen Koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Gelecek Partisi olarak, Mart ayı sonuna kadar kitlesel etkinliklerimizi ve parti içerisindeki geniş kapsamlı toplantılarımızı erteleme kararı aldık. Kısa süre içinde ülkemizin birçok şehrinde çalışmaya başlayan il ve ilçe başkanlıklarımızda mevcut hijyen kurallarına ilaveten, gerekli önlemler alınmıştır. Teşkilatlanma çalışmalarımızı yine sağlık kurallarına uygun olarak, imkanlar dahilinde sürdüreceğiz.

Ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için politika izleme kurullarımız çalışmalarına devam etmektedir. Bu çerçevede, ekonomi uzmanlarımızın sunumunu tamamladığı, başta emeklilikte yaşa takılanlar olmak üzere; birçok vatandaşımızın mağduriyetini sona erdireceğine inandığımız eylem planlarımızın açıklanacağı 16 Mart Pazartesi günü tarihli geniş kapsamlı basın toplantımızın da koronavirüsle öncelikli mücadele kapsamında ertelenmesi uygun görülmüşür.

Bu vesile ile Koronavirüsüne karşı yapılan savaşta ön cephede bulunan tüm doktorlarımızın, şimdiden 14-Mart Tıp Bayramı’nı kutlarız. İnanıyoruz ki ülkemizin tüm sorunlarına Gelecek Partisi olarak çözüm bulacak ve parlak yarınlara birlikte yürüyeceğiz.

Kamuoyuna, saygıyla duyurulur.